Den 7:e februari började Laszlo som servicetekniker på vår brodyravdelning.

Vill du berätta lite om dig själv?
– Laszlo heter jag och är 55 år gammal. Jag kom till Sverige för drygt 18 år sen från Ungern. Jag bor tillsammans med min fru i Borås och vi har 2 stora döttrar och ett barnbarn.

Har jobbat inom textilindustrin i nästan hela mitt yrkesliv.

Vad jobbar du med på ACG Nyström?
– Här på Nyström jobbar jag med brodyr. Jag började med brodyr 1995 och har jobbat med det sedan dess med några års uppehåll. Jag ser fram emot att komma in i teamet och leverera många maskiner och lösningar till nöjda kunder i framtiden och hjälpa dem med teknisk support och service

Vad gillar du att göra på fritiden?
– På fritiden gillar jag att utveckla mjukvaror, det är något jag gjort sedan barndomen. Jag försöker också lära mig något varje dag, det senaste jag fördjupat mig lite i är molnteknologin. Jag är också flygintresserad, läser mycket om flyg och rymd teknologin.

Varmt välkommen till ACG Nyström Laszlo! 🙌