Om oss

Vi på ACG Nyström AB har en anrik historia som började 1921 med fokus på textilindustrin och har sedan utvidgat vårt erbjudande till att inkludera avancerade lösningar för industriell märkning. Som ett ledande företag inom vår bransch har vi etablerat dotterbolag i flera länder, inklusive Finland, Estland, Lettland, Litauen, Ukraina och Danmark, vilket stärker vår internationella närvaro och expertis. Vi är erkända för vår förmåga att leverera tekniskt avancerade maskiner och system som möter de specifika behoven och vi upprätthåller därmed en stark position på den globala marknaden. Genom vårt omfattande utbud och tekniska kompetens fortsätter vi att vara en nyckelpartner för industriföretag som söker effektivisering och innovation i sina produktionsprocesser.

Om ACG koncernen

ACG Gruppen AB består idag av ledande eller unika företag inom olika affärsområden, inte bara inom den traditionella textilmaskinsektorn, utan inom så vitt skilda branscher som tryckeri, materialhantering och märkning.
www.acg.se

Acg Accent AB marknadsför helhetslösningar av etikettering och transfermärkning inom efter- och konfektionsmarknaden, med fokus på förädling av varumärken.
www.acgaccent.se

ACG Nyström AB är idag ett internationellt företag som marknadsför avancerad utrustning, system och kunskap till den tillverkande industrin som förädlar traditionell textil, teknisk textil och andra liknande materialtyper. Vi finns idag representerade förutom i Sverige, även i Finland, Estland, Lettland, Litauen och Ukraina.

ACG Pulse AB utvecklar, säljer, producerar och installerar automatiserade hanteringssystem med tillhörande RFID utrustning, mjukvara, tjänster och support till kunder inom tvätteri, vårdsektorn och industrin.
www.acgpulse.se
www.conique.se

ACG Kinna Automatic AB är det senaste tillskottet i koncernen. ACG Kinna Automatic AB är en ledande tillverkare av maskiner för helautomatiska produktionslinjer för textilindustrin i hela världen. Genom sina kundanpassade maskiner och mångåriga erfarenhet är ACG Kinna Automatic AB en värdefull tillgång för kunden.
www.kinnaautomatic.com

Eskils Tryckeri AB är ett av Västsveriges största och modernaste arkoffsettryckerier. Vi trycker allt från broschyrer och affischer till etiketter och kontorstryck.
www.eskils.se

ACG Gruppen