Om oss

ACG Nyström AB är idag ett internationellt företag som marknadsför avancerad utrustning, system och kunskap till den tillverkande industrin som förädlar traditionell textil, teknisk textil och andra liknande materialtyper. Vår kunskap om produktionstekniska system och processer är uppbyggd under mer än 90 års nära samarbete med våra kunder. ”Ett totalt engagemang tills allt fungerar” har givit oss en unik roll som länken mellan världens ledande maskintillverkare och våra kunder i den viktiga utvecklingsprocessen. Man kan också säga att vi under långa perioder ”lever” med vår kund.

Våra kunder finns idag inom industrin, tillverkare av kapell, tält, segel, båtkapell, markiser, reklamindustrin samt tillverkare som arbetar med förädling av liknande materialtyper.

I en allt hårdare konkurrens, med optimerade tillverkningsprocesser och ett tufft affärsklimat, är vi en pålitlig partner som kan bidra med högkvalitativa maskiner, kunskap om processerna och ett stort engagemang.

Om ACG koncernen

ACG Gruppen AB består idag av ledande eller unika företag inom olika affärsområden, inte bara inom den traditionella textilmaskinsektorn, utan inom så vitt skilda branscher som tryckeri, materialhantering och märkning.
www.acg.se

Acg Accent AB marknadsför helhetslösningar av etikettering och transfermärkning inom efter- och konfektionsmarknaden, med fokus på förädling av varumärken.
www.acgaccent.se

ACG Nyström AB är idag ett internationellt företag som marknadsför avancerad utrustning, system och kunskap till den tillverkande industrin som förädlar traditionell textil, teknisk textil och andra liknande materialtyper. Vi finns idag representerade förutom i Sverige, även i Finland, Estland, Lettland, Litauen och Ukraina.

ACG Pulse AB utvecklar, säljer, producerar och installerar automatiserade hanteringssystem med tillhörande RFID utrustning, mjukvara, tjänster och support till kunder inom tvätteri, vårdsektorn och industrin.
www.acgpulse.se
www.conique.se

ACG Kinna Automatic AB är det senaste tillskottet i koncernen. ACG Kinna Automatic AB är en ledande tillverkare av maskiner för helautomatiska produktionslinjer för textilindustrin i hela världen. Genom sina kundanpassade maskiner och mångåriga erfarenhet är ACG Kinna Automatic AB en värdefull tillgång för kunden.
www.kinnaautomatic.com

Eskils Tryckeri AB är ett av Västsveriges största och modernaste arkoffsettryckerier. Vi trycker allt från broschyrer och affischer till etiketter och kontorstryck.
www.eskils.se

ACG Gruppen