Optitex 2D/3D CAD

Optitex är en global mjukvaruleverantör av 2D-3D CAD-lösningar för varumärken, återförsäljare och tillverkare inom mode och kläder, transportinredning och möbelindustri. Våra lösningar finns hos mer än 30 000 användare och fokuserar på att skapa exakta mönster med intuitiva verktyg, som effektiviserar design, utveckling och produktion genom hela leveranskedjan, vilket möjliggör effektiva arbetsflöden och tätt samarbete för säker passform, snabbhet och hållbar produktion.

Fashion

Automotive

Furniture

Optitex Ccreative

Dedikerad 3D-applikation för modedesigners

OPTITEX CREATIVE ger modedesigners fria kreativa funktioner för att omedelbart förverkliga sin kreativa vision genom att designa direkt i 3D. modelländringar, färger och utskrifter – allt kan göras snabbt och enkelt. På bara några minuter kan du skapa en mängd olika 3D-modeller, vilket frigör tid för att vara ännu mer kreativ!

Optitex PDS

Användarvänliga utvecklingsverktyg för perfekt passform

Från nybörjare till avancerade användare, OPTITEX PATTERN DESIGN SOFTARE (PDS) erbjuder alla verktyg och funktionalitet du behöver för att skapa och modifiera digitala mönster, med en smart, intuitiv och flexibel 2D/3D CAD-plattform. PDS är fullt kompatibel med alla större CAD-format och möjliggör datautbyte.

 

Optitex Marker

Läggbildsverktyg för högeffektiv materialåtgång.

OPTITEX MARKER, som är kompatibel med alla vanliga plottrar och skärmaskiner, optimerar din materialåtgång genom automatisk läggbildshantering eller manuell placering av delar. Effektivisera dina arbetsflöden och öka din produktivitet genom att köra flera automatiska läggbildsprocesser med en rad avancerade läggbildsverktyg, som resulterar i högre effektivitet!

Optitex o/cloud

Samarbetsplattform för ett end-to-end 3D-arbetsflöde

OPTITEX O/CLOUD låter dig effektivt hantera end-to-end flödet av design- och utvecklingsprocesser genom att dela 3D-tillgångar och relaterad teknisk data med dina team, leverantörer och partners, på en bekväm plats. Få enkelt tillgång till det centrala lagringsutrymmet, välj dina produkter och material, analysera passform, dela kommentarer och skapa boards för dina artiklar.