Programvaror brodyr

Vi är stolta över att representera Tajima Software, marknadens starkaste brodyrprogram. Tajima Software brodyrprogram använder det teknologiskt överlägsna VBE (Vector Based Embroidery) som producerar världens bästa stygnkvalitet.  Detta är den perfekta lösningen både för stora och små företag.

Nivåerna sträcker sig från texthantering för skapande av enkla logotyper och texter till sofistikerade program med kraftfulla brodyrverktyg för att skapa mer avancerade mönsterkort som också ger utlopp för konstnärliga och innovativa idéer. Vårt brodyrprogram är mycket enkelt att använda och enkelt att lära sig, så tveka inte med att komma igång! Det finns också många olika tillägg som du kan komplettera ditt program med.

Börja på en nivå och uppgradera efterhand som verksamheten växer!

Hos oss kan du alltid få utbildning i såväl maskinlära och programvara som materialkännedom, för att säkerställa bästa brodyrkvalitet. Vi har en erkänt snabb och väl fungerande brodyrsupport.

Tajima Software är certifierat för Microsoft Windows 10.

Släpp loss din kreativitet med Tajima Software DG16!

DG16 erbjuder fler sätt att kreativt kundanpassa produkter än någonsin tidigare. Gör varje design unikt till din egen med nya teckensnitt, funktioner, stygntyper och redigeringsverktyg.

DG16 erbjuder en omfattande samling brodyrfonter av professionell kvalitet. Oavsett om du lägger till bokstäver till en befintlig design, eller digitaliserar en logotyp, hittar du det du behöver bland hundratals teckensnitt. Varje font har digitaliserats med satin eller run stitches för att skapa felfri texthantering. Dessa fonter är skalbara och innehåller ett stort antal special- och internationella tecken som enkelt kan anpassas för vilken design som helst.

Läs mer om DG16 (pdf) engelska

Tajima Software PulseCloud introducerades i version DG15 och ingår i alla nivåer av DG. Designs kan nu sparas i ”molnet” och går därmed också att komma åt både från andra datorer, iPhone och Android surfplattor.

Lagra upp till 100 000 designs och dela dem med vänner och kunder på sociala medier med ditt PulseCloud-konto. Du kan också använda PulseCloud för att kontrollera maskinens status och produktivitet när du är borta från produktionsgolvet.

Minimikrav på operativsystemet i datorn är 64-bitar från och med DG15 då denna version fungerar snabbt och effektivt och utnyttjar 64-bitars teknologin i din dator fullt ut.

Läs mer om PulseCloud (pdf) svenska