Juki PLK-maskiner exklusivt hos ACG Nyström

Förbättra din sömnadsprocess med hjälp av Juki PLK-maskiner som nu är tillgängliga exklusivt genom ACG Nyström. Som enda återförsäljare i Sverige är vi stolta över att kunna erbjuda dig den toppmoderna tekniken och överlägsna prestandan i Juki PLK-serien.

Med Juki PLK-maskiner kan du förvänta dig snabbare och mer attraktiv sömnad med optimalt tryck från materialramarna. Trådspänningen är optimerad i alla sömnadsriktningar, och maskinen kontrollerar automatiskt inställningsfel för att minimera fel. Dessutom kan du minska ditt koldioxidavtryck med utmärkta energisparande effekter samtidigt som du njuter av stabil stygnbildning från första stygn.

Inga fler problem med osnygga hörn – Juki PLK-maskiner säkerställer precisions-sömnad som är perfekt för alla projekt. Justering av pressarfotshöjd är nu snabbare och enklare än någonsin tidigare, och du kan reproducera tidigare inställningar med bara några klick. Luckan för öppning/stängning av spolkapsellocket gör även bytet av spolar enkelt, medan maskinens snabba sömnadsförmåga tillåter dig att hantera även de tjockaste materialen med lätthet.

Välj Juki PLK för överlägsen kvalitet och prestanda som tar din sömnad till nästa nivå.

För mer information kontakta Thomas Arvidsson eller besök vår hemsida.

Effektiv industriell tillskärning för ökad produktivitet

Programvaran InMotion™ gör det möjligt för maskinen att kontinuerligt skära samtidigt som materialet automatiskt matas fram. Kontakta Per-Martin Dahlqvist för mer information.

Missa inte chansen att ta del av vår utförsäljning av demo-maskiner!

Vi erbjuder fantastiska priser på toppmoderna LaserEvo Gantry 500×300, X380-100W & Spirit GLS 40W som har använts endast för demonstrationer. Dessa maskiner är i utmärkt skick och har bara använts vid ett fåtal tillfällen.

Med vår Diamond Line 3D MOPA fiberlaser i en Gantry 500×300 så får du en mångsidig märkutrustning för industriellt bruk. Spirit GLS 40W är sveriges mest sålda lasermodell för skylttillverkare & promotionkunder och den kraftfulla X380-100W är för er som behöver skära i akryl, trä plast mm.

Först till kvarn gäller på dessa maskiner! Kontakta Rolf Valkiainen för mer information och för att boka din demo-maskin redan idag.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra en klok investering som kommer att ta din verksamhet till nästa nivå.

Laserevo-Gantry