Ny Madeira Backing!

E-Zee Green Cut 100 % återvunnen Polyester

Brodyrindustrin tar allt större kliv mot att vara miljövänlig och varje initiativ mot hållbarhet är betydelsefullt. E-Zee Green Cut backing som är framställt av 100% återvunnen polyester är ett lysande exempel på detta. Detta material finns tillgängligt i en klippbar version vilket underlättar användningen.

I kombination med Madeira Polyneon Green brodyrtråd och undertråd kan användare av E-Zee Green Cut bidra till en hållbar brodyrproduktion. Processen inkluderar återanvändning av förbrukade PET-flaskor vilket omvandlar dem till en ny användbar produkt: E-Zee Green Cut backing. Detta är ett avgörande framsteg för Madeira och markerar en betydande utveckling mot hållbara textilprodukter.

E-Zee Green Cut finns i två olika gramvikter; 80 g/kvm för tyngre material som arbetskläder, jackor och denim, samt 45 g/kvm som är lämpligt för lättare textilier såsom pikétröjor, skjortor och blusar. Denna stabila och klippbara backing erbjuder mångsidighet för olika användningsområden.

E-Zee Green Cut kan beställas i bredderna 20 cm, 30 cm och 100 cm.

Beställ i vår webshop >>