Vi börjar veckan med att välkomna Nazif Senol, vår nya säljare på laseravdelningen.

Hej Nazif, kan du berätta lite om dig själv?

– Jag är en lugn och glad kille på 39 år som har ett genuint intresse för sport och teknik. Teknikintresset har fört mig inom maskiner i yrkeslivet där jag jobbat som maskinoperatör, servicetekniker och nu senaste åren som säljare för laser, gravyr, skärbord och fräsmaskiner.

Jag kommer närmast från Signcom där jag jobbade i 13 år som både servicetekniker och säljare. Jag bor i Borås men till hösten blir jag göteborgare då jag och min blivande fru flyttar ihop.

Vilka är dina huvudansvarsområden här på ACG Nyström?

– Jag kommer att sälja lasermaskiner från GCC och Lotus samt tillhörande lasermaterial.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

– Att lära känna mina nya kollegor och tillsammans med våra erfarenheter utveckla företaget samt växa i min roll som säljare.

Vad gör du på fritiden?

– När jag inte jobbar är jag med familj och vänner. Det blir också en del träning i form av styrketräning på gym och jogging ute i naturen. Förutom det älskar jag att spendera tid i köket med matlagning 😊.