Prisuppdatering supportavtal

Vi vill först och främst tacka dig för ditt fortsatta förtroende och samarbete med oss på ACG Nyström. Att säkerställa din framgång och nöjdhet med våra tjänster är alltid vår högsta prioritet.

Vi vill informera dig om att vi på grund av ökade omvärldskostnader kommer att justera våra supportavtal från och med den 1 september 2024 på laser och Lighthouse. Denna prisjustering är nödvändig för att vi ska kunna fortsätta leverera tjänster av hög kvalitet samt upprätthålla den service och det stöd du förväntar dig som kund. När löptiden för befintliga avtal upphör, kommer dessa att justeras med det nya priset.

För att ytterligare stärka vårt åtagande om att leverera exceptionell service har vi glädjen att meddela att vi har utökat vårt team med ytterligare en säljande tekniker. Vår nya kollega Nazif Senol, har en gedigen bakgrund inom laser och kommer att vara en stor tillgång för både våra kunder och vårt företag.

Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med dig och tackar för din förståelse och ditt fortsatta stöd. Om du har några frågor om dessa förändringar eller annat, tveka inte att kontakta oss direkt.

Kontakta:
Rolf Valkiainen för laser
033- 48 01 11

Lars Götlind för Lighthouse
033 48 01 18