Välkommen Nazif Senol, vår nya lasersäljare!

ACG Nyström är glada att välkomna Nazif Senol till vårt team. Nazif kommer att arbeta som lasersäljare, specialiserad på Lotus och GCC maskinerna. Med sin expertis kommer Nazif att vara en stor tillgång för både våra kunder och vårt företag.

Spännande partnerskap med Lotus Laser Systems!

Vi är stolta över att presentera vårt nya samarbete med Lotus Laser Systems, en ledande tillverkare av märklasrar från England. Lotus, som har varit en framstående aktör sedan 1990-talet, är kända för sina högkvalitativa och innovativa lasermodeller. Genom detta partnerskap ser vi fram emot att erbjuda våra kunder ännu fler avancerade lösningar och att tillsammans nå nya höjder i branschen.

Kontakta Rolf Valkiainen för mer information eller besök vår hemsida för att läsa mer om vårt nya utbud >>

Besök oss på Elmia Automation i maj!

Missa inte chansen att träffa oss på Elmia Automation där vi kommer att visa upp våra senaste tillskott – Lotus maskinerna. Detta är en utmärkt möjlighet att personligen träffa vårt team, utforska våra senaste produkter och diskutera hur vi kan bidra till att effektivisera era projekt med våra avancerade lösningarna.

Plats: Elmia
Datum: 14-17 Maj
Monter: D01:39

Exklusivt Laserply Gravyrmaterial

Vårt skräddarsydda gravyrmaterial är designat för optimal prestanda i både lasergravyr och laserskärning. Laserply, med sin UV-stabila yta, garanterar skarpa gravyrer och fina snitt för alla dina graveringsbehov. Undrar du vilken färg eller tjocklek som passar ditt projekt bäst? Kontakta Lars Götlind för prover eller besök vår webshop.

Mer information?
Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information om våra produkter och tjänster.

Vi ser fram emot ett fantastiskt år med nya möjligheter och framgångar tillsammans med er!