Varmt välkommen till Öppet Hus!

Den 9-10 november bjuder vi in till Öppet hus tillsammans med ACG Accent. Under dessa dagar kommer vi att erbjuda demonstrationer av vårt omfattande produktsortiment, lockande erbjudanden och tilltugg.

Dessutom kommer representanter från Eskils tryckeri, ACG Kinna Automatic och ACG Devs vara på plats för att prata om sina produkter/tjänster och svara på eventuella frågor.

Torsdag kl. 09.00-16.00
Fredag  kl. 09.00-14.00

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Anmäl dig här

Vi bjuder på spännande nyheter och erbjudanden från Print- och Brodyravdelningen

Nyhet! Camstitch

GMI Camstitch är ett visionsystem för broderimaskiner, designat för att optimera och hjälpa sömnad av patchar, applikationer och matcha broderi till tryckta plagg.

Nyhet! Autohoop

Auto Hoop gör det möjligt att brodera på band, automatiskt med Tajima brodyrmaskiner. T.ex. namnskyltar på Velcro.

Det har aldrig varit enklare att brodera

Missa inte Tajimas nya maskinmodell Tajima TMEZ med Artificiell Intelligens, hjälper dig att få en optimal brodyrfinnish.

Tajima SAI

En kraftfull och kompakt maskin som gör att du enkelt kan uppnå professionella resultat samtidigt som du utökar dina broderi horisonterer.

When every cut counts!

Tillskärning

Välkomna att upptäcka Eastmans serie av automatiserade, industriella skärlösningar. Dessa lösningar är skapade för att hantera enkel- och flerlagersskärning med enastående precision resultat oavsett material.

Vi erbjuder också tillskärning med Laser. Oavsett om det gäller prototyper, mindre kvantiteter eller storskalig produktion, finns våra lösningar i olika längder och bredder för att möta alla behov.

Kom och utforska framtidens skärlösningar hos oss!

Mönsterkonstruktion

Med Optitex får du kraftfulla verktyg för mönsterkonstruktion, läggbildshantering och nesting som tar dig från idé till produktionsklara digitala mönster.
Optitex erbjuder en sömnlös 2D/3D portfölj som öppnar dörrarna till kreativitet och effektivitet inom textilindustrin.

Under båda dagarna har vi också löpande demo’s av: Optitex 2D och 3D samt digitalisering av analoga mönster.

Laser- och märkavdelningen!

Upptäck vårt imponerande utbud av lasermaskiner som vi är stolta över att presentera och demonstrera för dig. Vi har inte mindre än fyra olika modeller att visa upp:

  1. LFC Bordslaser: En kraftfull och mångsidig lasermaskin som imponerar med sina prestanda.
  2. Spirit LS: En lasermaskin som tar kreativitet till nästa nivå med sina avancerade funktioner.
  3. Diamond Line 3D MOPA fiberlaser med Gantry-systemet: En högteknologisk lasermaskin som tar gravering och märkning till en ny dimension.
  4. X380: En lasermaskin som kombinerar precision och effektivitet för enastående resultat.

Våra tekniker finns på plats för att besvara alla dina frågor om våra programvaror och drivrutiner till alla våra maskiner. Missa inte chansen att utforska vårt utbud och få en hands-on demonstration av dessa imponerande maskiner.

Vi kommer också att introducera dig till våra två märkmaskiner Lighthouse CPM-100 och CPM-200, som erbjuder enastående prestanda och tillförlitlighet.

Sömnad

Kom och diskutera automatiserade maskiner med vår representant från Juki.

Dessutom kommer vi erbjuda fantastiska priser på både nya och begagnade sömnadsmaskiner under vårt Öppet Hus.

Det är ett tillfälle du inte vill missa!