Vi avslutar veckan med att introducera vår nya kollega Ted Wideberg som ansluter som Säljansvarig.

Hej Ted och välkommen till Nyström. Berätta gärna lite om dig själv!

Jag är en levnadsglad kille med mycket humor som kommer från textilbranchen där jag jobbade och drev olika klädbutiker i över 20 år. Kommer närmast från Gibon i Borås där jag arbetade som kundutvecklare.

Jag bor i sjömarken sedan 6 år tillbaka med min familj vilket består av fru, 5 barn mellan 2-16 år och en hund.

Hur är känslan så här efter första veckan på Nyström?

Jag har fått ett otroligt varmt bemötande av mina nya kollegor och det känns redan som att man har varit här betydligt längre. Ser framemot att få vara en del av ACG i framtiden och den teamkänsla och framåtanda som finns.

Vad gör du när du inte jobbar?

När jag inte jobbar så älskar jag att vara på resande fot och umgås med familj och vänner. Tillbringar mycket tid i köket då jag brinner för mat och vin. Försöker självklart även att få tid till lite motion, ofta genom padel eller någon annan bollsport.

Välkommen till ACG Nyström Ted!